Tiedote

Lähde metsään - tutustu seisokkiin

Paperiliitto-lehden 08/2019 jutuissa mennään työpaikkojen lisäksi myös metsään. Kannen kuva: Mikko Vähäniitty

Lähde metsään - tutustu seisokkiin

Lokakuun Paperiliitto-lehden matkassa astut luontoon tai keskelle jättiseisokkia Imatralla.

Metsässä mieli rauhoittuu ja aistit heräävät. Äänekoskelainen Juha Savolainen menee luontoon aina kun voi. Eränuotiolla jutustellaan elämän tärkeistä asioista ja kyvystä jättää kiire taakse.

Työelämässä kiirettä voidaan hallita. Kun Stora Enson Imatran tehtailla oli tänä syksynä jättisuuri seisokki, se toi tehtaalle yli 3000 ulkopuolista työntekijää. Mitkä ovat tunnelmat tehtaalla, kun arki tehdään toisin? Tehtaalla tehdään satoja töitä kymmenillä eri osastoilla.

Tutustu myös kuviin ja ihmisiin, jotka osallistuivat työehtoneuvotteluja valottavalle Ajan tasalla -kiertueelle.

Lue Paperiliitto-lehti 08/2019

Uutinen julkaistu: 29.10.2019