Pääluottamusmies puheenvuoro 7.12.2019 Pääluottamusmies puheenvuoro 7.12.2019

Pääluottamusmieheltä muutama sananen

Pääluottamusmiehen puheenvuoro

Reilu seitsemän kuukautta pääluottamusmiehen tehtävää takana ja täytyy sanoa, että mielenkiintoista on ollut sitä hoitaa. Osastonluottamusmiehiltä saatu tuki on ollut myös tärkeää, josta suuri kiitos Ismolle, Teemulle ja Terolle.

Edunvalvonnassa tapahtuu muutos, kun ensi vuoden alusta lähtien sellutehtaalla toimii oma työsuojeluvaltuutettu. Tehtävään valittiin Pekka Huotari ja hänen varamiehikseen Tero Pasi ja Niko Saarinen. Paavo Pesonen jatkaa paperitehtaan työsuojeluvaltuutettuna.

Pääluottamusmiehen toimitilakin valmistui ja siirryn sinne vielä tänä vuonna. Toimisto sijaitsee paloaseman toisessa kerroksessa. Parhaiten tapaaminen kanssani onnistuu kun sopii ajan puhelimitse (040 5107732). Pekan toimisto sijaitsee myös samassa rakennuksessa seinänaapurina.

Työehtosopimusneuvottelut junnaavat paikallaan, mutta eiköhän sopimuskin jossain vaiheessa synny.

Vuosi 2019 alkaa olla lopuillaan ja joulunaika lähestyy. Monelle meistä sattuu työvuoro jouluksi, mutta toivottavasti kuitenkin JOULUMIELTÄ riittää kaikille. Omalle kohdalleni vapaita jouluja ei työuran aikana ole paljonkaan ollut. Vuodesta 1984 olen tehtaalla viettänyt lähes kolmekymmentä joulua, mutta tänä vuonna saan olla vapaalla pidemmän ajan.

Rauhaisaa Joulua ja Onnellista Uuttavuotta toivottaa

Hannu Mentula

Uutinen julkaistu: 17.12.2019