Uutisia jäsenasioista

Ammattiosastojen syyskokoukset Ammattiosastojen syyskokoukset

Tarkista täältä oman osastosi syyskokousajankohta ja lähde mukaan toimintaan.

Lähde metsään - tutustu seisokkiin Lähde metsään - tutustu seisokkiin

Lokakuun Paperiliitto-lehden matkassa astut luontoon tai keskelle jättiseisokkia Imatralla.

Maailma haltuun - lue lehti 07/2019 Maailma haltuun - lue lehti 07/2019

Millainen maailmankuva on eri vuosikymmenillä syntyneillä? Tästä ja monesta muusta kertoo Paperiliitto-lehti nro 7.

Lue koko uutinen

Asiaa sinun työehtosopimuksestasi Asiaa sinun työehtosopimuksestasi

Tule kuulemaan ajankohtaiset asiat tes-neuvotteluista Ajan tasalla -tilaisuuksiin

Lue koko uutinen

Näin rekisteröidyt eAsiointiin Näin rekisteröidyt eAsiointiin

Jäsenten sähköiseen asiointipalveluun on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä.

Tapetilla työelämä Tapetilla työelämä

Avoin ja maksuton Tulevaisuus tänään -tilaisuus järjestetään jälleen 5. lokakuuta Helsingissä.

Lue koko uutinen

Kun terveydentila vaikuttaa työssä Kun terveydentila vaikuttaa työssä

Luottamusmiehille on tarjolla verkossa uusi koulutusaineisto Työn tukena.

Jäsenlehti uudistui Jäsenlehti uudistui

Paperiliitto-lehti näyttää nyt tältä.

Lue koko uutinen

Lisää aktiivisuusehdon täyttävää koulutusta Lisää aktiivisuusehdon täyttävää koulutusta

Työttömille jäsenille on tarjolla toinenkin vaihtoehto, joka täyttää aktiivisuusehdon.

Mahtava huvipäivä Mahtava huvipäivä

6000-päinen yleisö vietti hauskan päivän huvipuistossa.

Lue koko uutinen Katso video

Vietä aktiiviloma Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomapaikoissa Vietä aktiiviloma Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomapaikoissa

Koululaisten syyslomaviikoilla vapaita lomaviikkoja löytyy Saimaalta ja Katinkullasta. Kylpylälomia sesongin ulkopuolella on tarjolla kaikissa kohteissa.

Lue koko uutinen

Lue uusin lehti Lue uusin lehti

Näe tehdastyö lasten silmin ja lue alan kuulumiset Paperiliitto-lehdestä numero 3/2019.

Lue koko uutinen

Lue tuore lehti Lue tuore lehti

Toukokuun lehdessä pureudutaan valoisaan luonteeseen ja purkissa piilevään tulevaisuuteen

Lue koko uutinen

PowerPark täyttyy paperiliittolaisista PowerPark täyttyy paperiliittolaisista

Paperiliiton perhetapahtumaan on tulossa noin 5700 jäsentä ja perheenjäsentä. Jälki-ilmoittautumisia tapahtumaan ei oteta vastaan.

Lue koko uutinen

Kohti huikeaa huvipuistopäivää Kohti huikeaa huvipuistopäivää

Paperiliiton perhetapahtuma kokoaa lauantaina lähes 6000 jäsentä perheineen PowerParkiin.

Lue koko uutinen

Lomailua liiton lomakeskuksissa Lomailua liiton lomakeskuksissa

Paperiliiton jäsenten käytössä on kolme lomapaikkaa eri puolilla maata.

Lue koko uutinen

Taitava työnhakija - osoita aktiivisuutesi Taitava työnhakija - osoita aktiivisuutesi

Paperiliitto tarjoaa jäsenilleen aktiivimallin vaatimusten mukaisen koulutuskokonaisuuden.

Lue koko uutinen Katso video

Tule viettämään kesän hauskin päivä PowerParkiin Tule viettämään kesän hauskin päivä PowerParkiin

Huvipuisto on paperiliittolaisten käytössä koko päivän. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lue koko uutinen

Työaikaopas arjen avuksi Työaikaopas arjen avuksi

Kun tarvitset malleja ja esimerkkejä säännöllisen työajan järjestämisestä paperiteollisuudessa, näet niitä tuoreesta oppaasta.

Lue koko uutinen

Ilmoittaudu mukaan Paperiliiton XIV motoristitapahtumaan Ilmoittaudu mukaan Paperiliiton XIV motoristitapahtumaan

Hotelli Scandic Kemi, Hahtisaarenkatu 3, 94100 Kemi ( Kartta ), 9.–11.8.2019

Tänä vuonna motoristit kokoontuvat Kemissä.

Lue lisää tapahtumasta