TURVAA OMA TALOUTESI YHDESSÄ NORDEAN KANSSA

Äkilliset suuret menot tai tulojen merkittävä väheneminen voivat sekoittaa oman talouden nopeasti. Nordea haluaa auttaa Sinua turvaamaan taloutesi kaikissa eri elämäntilanteissa, eli ota tarvittaessa hyvissä ajoin yhteyttä pankkiin sopiaksesi muutoksista palveluihisi.

Lyhennysohjelman muuttaminen – pienennä lainasi kuukausierää
Nykyisen asuntolainasi kuukausierää voidaan tilapäisesti tai pysyvästi keventää kokonaislaina-aika huomioiden, jos tulosi alenevat nykyisestä.

Nordean Lyhennysjousto – valitse itse sopiva lainanlyhennys vaikka kuukausittain
Lyhennysjousto-palvelulla voit itse kuukausittain säädellä omassa verkkopankissasi maksettavan lyhennyksen määrää sovituissa puitteissa. Voit maksaa asuntolainasi kk-erästä normaalia pienemmän lyhennyksen tai poistaa lyhennyksen kokonaan ja maksaa lainasta vain koron. Palvelun liittäminen nykyiseen tai uuteen lainaan ei maksa mitään.

Lyhennysjousto

Nordean Asuntojousto – maksa lainastasi pysyvästi vain korkoa
Voit muuttaa nykyisiä lainojasi Asuntojousto-lainaksi, jota voi saada jopa 60 % vakuutena käytettävän asunnon arvosta. Asuntojoustoa ei lyhennetä ollenkaan, vaan siitä maksetaan kuukausittain vain korot. Laina maksetaan kerralla pois sitten, kun myyt lainan vakuutena olevan asunnon pois

Asuntojousto

Lainaturva – turvaa oma lainanmaksukykysi vakuutuksella
Koskaan ei etukäteen voi tietää, mitä asuntolainan laina-aikana tapahtuu. Voit varautua pahimpien tilanteiden (esim. sairaus, työttömyys, kuolema) varalle asuntolainaan liitettävällä Lainaturva-vakuutuksella.

Lainaturva-Plus

Korkosuojaus – pidä lainanhoitomenot kurissa myös korkojen noustessa
Nyt kun korot ovat alhaalla, on oikea suojata asuntolaina koronnousulta. Korkosuojauksen voi ottaa sekä uusiin että vanhoihin asuntolainoihin.

Korkosuojaus

Palkankeskeytysluotto – kun tulot tilapäisesti katkeavat
Nordea on sopinut ammattiliitosi kanssa liiton jäsenille myönnettävästä Palkankeskeytysluotosta, joka on käytössäsi, kun tulot katkeavat lomautuksen tai työtaistelun vuoksi.

Palkankeskeytysluotto

Näistä palveluista saat lisätietoa kotisivuiltamme yllä olevien linkkien kautta, Nordean Asiakaspalvelusta, puh 0200 3000 (pvm/mpm), joka palvelee Sinua kellon ympäri joka päivä, sekä tietysti konttoristamme.